onsdag 3 oktober 2012

Vatten över huvudet!

Onsdag igen! Ja idag har Nikita fått dyka för första gången. Spännande att se trots att man kanske var lite...nervös är nog fel ord men ni fattar.
Det gick iaf väldigt bra! Bara att fortsätta träna hemma, fast inte på själva dykandet utan vatten i ansiktet. I övrigt har dagen rullat på och Nikita börjar testa knäna.
Förstå ändå... Från att vara så hjälplösa vid födsel till att utvecklas. Detta är ändå saker som finns inbygd i hjärnan. Tror inte att man på något vis kan skynda på, utan när dem är redo att utöva sin kunskap så faller det på plats...mer eller mindre.
Imorgon är det återigen dags för babyrytmik.

Nästa vecka måste jag nog se till att åka och träffa lite folk!!! Blir ju totalt insnöad av detta. Åker på sina bestämda platser varje vecka annars är man alltid i byn. Inget fel på byn eller mitt sällskap!!! Men jag behöver få komma ut lite :) Prata annat än barnspråk, någon som förstår vad en lampa är och att dörren är vit :)
Dags för tv¡

//JP

1 kommentar:

  1. Va faaan duger det inte med samtalen med mig menar du!!;D. Förstår precis vad du menar, man får nästan lite "panik" över saker och ting ibland. Träffa mer människor + och hinna med lite mer:). Massor med kramar vännen/ LP

    SvaraRadera