torsdag 13 januari 2011

Trött

Ok såg att det var ett tag sedan man gjorde något inlägg.
Sitter just nu med El Quattro i famnen och Irma som värmer mina fötter. De är härligt att känna kärlek från djur samt lugnet dom ger en. Borde egentligen gå och fixa till benen eftersom dom ska vara med på bild imon :) får väl se hur det blir, kanske blir svårt att se mina små ynkliga spiror. ;)
Åh, tittar på 24 timmar med Anna Book sant Maria monti...?! Vet inte hur hon stavar. De sitter iaf i en badtunna. Ser så mysigt ut! Kanske skulle ha en sådan, fast de är så fruktansvärt mycke jobb. Nä usch massa mer som tar tid.
Idag har man suttit och frusit på ridskolan men sen vart de badkar för mig och Moa. De va inte igår vi bada tillsammans. Tror de va uppskattat även om de vart ett snabbad.
Imon blir de som sagt jobb plus fotografering, om de inte dyker upp en massa. Sen på lördag ska Moa till farmor, tycker de är fint att hon saknar henne och vill sova där. Det är ju inte alla som bryr sig... Efter vi lämnat henne ska jag bli fotad igen. Ska träffa en riktig fotograf plus att man ska få bli sminkad :D fick detta gratis via en kompis. Tack M! Hade du vart här L så hade du fått hänga på!!! De får inte dröja länge till nästa tripp till Karlstad. Mys att få komma dit och umgås :)
Nä om man ska fixa benen då *suck*

Ha de gott!

//JP

P.s! Fortfarande lite feber och ömmande kropp...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar