söndag 19 december 2010

Vinter & spex

Ja nu är man åter hemma efter en fantastisk helg i Karlstad. I fredags va vi ut på Tempel och svängde dom lurviga. Hade så skoj, tror inte någon var missnöjd. De måste vi absolut göra fler gånger. Visst kanske de fanns nån dryg sak men i de stora hela var de tom trevligt folk! Även denna gång visade Karlstad att det är rumpor som gäller :D alla städer kanske har sin nisch, så det är väl tur att man bor i en by ;)

Lördagen bestod av värk och film, tyvärr inte bakfylla utan fruktansvärd nackvärk. Kanske var mindre social och hoppas man inte var tröttande, kunde bara inte göra något eftersom man inte orkade hålla upp huvudet. Jag är fortfarande ganska stel och helt klart känns det men man lyckades köra sina 30 mil iaf. Måste förresten få ge mig sj ett stort beröm som körde i detta vinterrusk alles själv. Man spänner sig ju en del, osäkerheten finns ju om man säger så. Men samtidigt måste den ju utmanas. En annan sak som måste utmanas är ju självförtroende. Visst är det trevligt när folk får uppskattning, folk som tidigare haft lägre tankar om sig sj men som idag ser med nya ögon? Helt fantastiskt måste man säga.. Alla är.vi värd uppskattning och komplimanger, att få känna sig vacker och betydelsefull. Ja, att faktiskt få synas...

Nu svamlade man iväg igen ;) vill bara tacka alla för denna betydelsefulla helg. Det var verkligen behövligt, synd på värken bara, men man kan i te få allt. Fick ju dansa iaf och ingen vart dödad haha.

Men det bästa av allt, min man hade saknat mig :D

Nä usch nu orkar man inte skriva mer, tar lite tid på iphone.

Ha det toppen allesammans!!!





//Fru P

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar